Search This Blog

Monday, July 23, 2012

HIDAYAH Ayam Percik.....Ayam Percik.....Ayam Percik

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Salam Ramadhan ....

Kali ini pihak kami tampil seperti tahun-tahun sebelumnya berniaga di Bazaar Ramadhan Seri Serdang sejak dari tahun 90-an, kami menyediakan juadah istimewa untuk bulan puasa ini.

AYAM PERCIK HIDAYAH, buat teman-teman rapat mungkin sudah biasa menikmati keistimewaan hidangan ini. Rasanya sudah tentu SEDAP, rasa sekali pasti MAU LAGI. Jika saudara/saudari berkesempatan silalah berkunjung ke:-

Tempat:- Pasar Ramadhan Seri Serdang (Berdepan dengan Pasaraya BIG dekat traffik light ada banyak gerai ayam, tapi jangan tersalah pilih cari HIDAYAH AYAM PERCIK)
Masa:- 3.30petang - 6.30 petang


Waktu kami memang sampai 6.30 petang atau paling awal seawal jam 6 petang ayam percik HIDAYAH SOLD OUT. So, bagi penggemar Ayam PERCIK HIDAYAH silalah berkunjung ke gerai kami awal, tapi ada juga waktu kami habis lambat mungkin bila hujan atau keadaan penjualan tidak menggalakkan.Ayam yang tengah di panggangApa tunggu lagi, kami menanti anda di sana. Kalau tak sempat tidak apa, boleh membuat tempahan bila-bila masa. Kami sedia memberikan perkhidmatan terbaik buat anda. Raya nak dekat ini, sudah ada caterer untuk rumah terbuka? Haa.. jangan lupa ajaklah kami memeriahkan majlis anda, insyaAllah hidangan yang disediakan pasti sedap & tidak menghampakan anda.  

SELAMAT BERPUASA & MENUNAIKAN IBADAH PUASA


Regards,
Hidayah Catering

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih