Search This Blog

Sunday, March 25, 2012

Corporate lunch: ASPEN 7 February 2012

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera, 

Style: Buffet
Date: 7th February 2012
Location: Pusat Komuniti Bukit Bandaraya, Bangsar

Sekelian lamanya, blog kami ini tidak di isi dengan Majlis-majlis perkahwinan mahupun keraian yang lain. Bukan tidak punya majlis, namun keterbatasan waktu membataskan segalanya. InsyaAllah, kami akan lebih aktif meng"update" event baru dengan lebih pantas di masa akan datang. 

Terima kasih juga buat pengunjung blog yang tidak putus-putus kunjung tiba. Sila berkunjung kembali dan seandainya kalian berminat untuk bekerjasama dengan pihak kami, amatlah kami alu-alukan. Apa sahaja Majlis, insyaAllah kami boleh membantu anda. Boleh berhubung terus dengan Pengarah Urusan kami, En. Othman Mardzuki di talian 03-89438693 (waktu pejabat, Isnin - Sabtu). 

Beberapa bulan yang lalu, kami telah di jemput untuk sama-sama menjayakan majlis makan tengah hari sebuah Pusat Pendidikan Swasta yang lebih di kenali dengan nama ASPEN. Kualiti gambar tidak berapa baik, almaklumlah semua gambar di ambil menggunakan handphone. 

Appetizer 

Rojak buah-buahan tempatan

Betik - pencuci mulut
 Antara seleksi menu utama yang menjadi pilihan pelangan kami adalah:

Sambal Udang

Ayam goreng berempah - sesuai di makan panas-panas.

Sayur campur
Gulai tulang bercampur daging ala utara.
 Di bawah ini adalah sekitar persiapan dewan:

Dari pentas dewan.

Dari hadapan menghala kanan dewan

Salah satu meja VVIP


Setting buffet table

Setting buffet untuk air

Appetizer cornerBuat yang berminat bolehlah menghubungi pihak kami dan ucapan terima kasih kepada pihak ASPEN kerana menjemput kami menjayakan majlis ini. Moga kita dapat bekerjasama lagi di masa hadapan. 

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih